
Of de weersverwachtingen regen of zonneschijn beloven, dat zal ons een zorg wezen bij VIAGE Grill. Op onze boiler grill is het immers altijd bloedheet.
Na maanden ongewild op non-actief te hebben gestaan, is de grill sinds afgelopen vrijdag weer zachtjes wakker aan het worden in de keuken van ons mooie restaurant VIAGE Grill. Omdat wij altijd al uw comfort en privacy voorop stelden, hoeft u zich niet ongerust te maken rond de veiligheid in het restaurant. De setting van onze ronde tafels, omringd met lederen zetels om zalig in weg te zakken, creëren afgezonderde eilandjes waaraan het ‘gemaskerde’ personeel u op uw wenken bedient. Vaste klanten zullen zich meteen weer thuis voelen.
De vertrouwde menukaart werd gepimpt met zomerse ingrediënten. Wie het liever koel houdt, kan bijvoorbeeld genieten van een gazpacho van witte asperges. Vlees, vis, salades en vegetarische gerechten vullen elkaar aan zodat aan ieders meug kan worden voldaan.
Met onze ‘licence to grill’ blinkt VIAGE Grill nog steeds uit in het roosteren van vlees van superieure kwaliteit – namelijk Holstein, Black Angus, Hereford, en Blanc Bleu Belge – op de unieke Australische broiler grill van 360° die het vlees een knapperig korstje geeft terwijl het binnenin al zijn rijke smaken en sappen behoudt.
Voor al dit heerlijks dient u voorlopig online te reserveren. Kon u vroeger bij ons terecht tot in de vroege uurtjes, dan kan dat momenteel nog tot 1u door de avondklok voor de horeca. De laatste bestellingen nemen we om middernacht op.