Blog - Grand Casino Brussels

FORGOT YOUR DETAILS?

Trinquons sur 2022

Klinken op 2022!

woensdag, 11 januari 2023 by

Na een bewogen jaar blikt VIAGE tevreden terug. Dankjewel, iedereen, voor de steun en grote opkomst!

Xmas@VIAGE

[email protected]

maandag, 19 december 2022 by

Als we de vele songs erover mogen geloven, dan bestaat er geen gezelligere en mooiere tijd dan die rond kerstmis. Bij voorkeur met familie rond een zelfgemaakt kerstdiner aan tafel zitten, cadeautjes openen, spelletjes spelen,… de tradities zijn legio. Maar past dat schoentje wel voor iedereen?

Roaring New Year's Eve

Roaring New Year’s Eve

woensdag, 14 december 2022 by

Een bezoek aan VIAGE is altijd een feest, maar in deze periode toch nog net dat tikkeltje meer. De apotheose voltrekt zich op New Year’s Eve!

VIAGE Wonderland

VIAGE Wonderland

vrijdag, 02 december 2022 by

Steden en huizen lichten momenteel op vol twinkelende feestlichtjes. Winterpret verovert het centrum van Brussel. Tijdens de donkerste tijd van het jaar maken we het overal gezellig, binnen en buiten. Ook bij VIAGE, dat de hele maand december verandert in een echt wonderland.

Ontdek Japan in VIAGE

Ontdek Japan in VIAGE

vrijdag, 25 november 2022 by

Het is zover! Volgende week opent de gloednieuwe immersieve beleving TOKYO ART CITY in VIAGE Digital Art Theatre. Vanaf 1 december maak je op een unieke manier kennis met de fascinerende cultuur van Japan.

Scoren bij VIAGE

Scoren bij VIAGE

vrijdag, 18 november 2022 by

Op 20 november start het grote voetbalfeest: de World Cup 2022. VIAGE houdt van feesten en grijpt daarom deze kans met beide handen aan om er weer iets moois van te maken.

VIAGE ne dort jamais !

VIAGE leeft!

dinsdag, 15 november 2022 by

Bij het betreden van VIAGE wordt elke bezoeker meegezogen in een avontuur, een reis waarbij van verdieping tot verdieping nieuwe ervaringen wachtten!

Viage Chill

Take it easy and CHILL

vrijdag, 11 november 2022 by

Het is zover! Vanaf nu ontvangen we jullie met open armen in de nieuwe place to be van Brussel: VIAGE CHILL.

Ready to spook?

Ready to spook?

donderdag, 27 oktober 2022 by

Op 31 oktober raast de Halloween gekte als een orkaan door heel Amerika. Bij VIAGE organiseren we van 21u00 tot 1u00 het VIAGE HALLOWEEN, een spetterende avond die alles heeft: burlesque, duivelse meiden, mooie kostuums, muziek, dans en spelen.

Let us entertain you

Let us entertain you

donderdag, 22 september 2022 by

VIAGE slaapt nooit. Lente, zomer, herfst of winter, wij staan dag in dag uit doorheen alle seizoenen klaar om top entertainment te leveren. Let us entertain you!

TOP