Blog - Grand Casino Brussels

FORGOT YOUR DETAILS?

Let us entertain you

Let us entertain you

donderdag, 22 september 2022 by

VIAGE slaapt nooit. Lente, zomer, herfst of winter, wij staan dag in dag uit doorheen alle seizoenen klaar om top entertainment te leveren. Let us entertain you!

Détendez-vous

Chill out

donderdag, 15 september 2022 by

Op zondag 18 september bant Brussel de auto. Voor één dag behoort de ganse stad toe aan de voetgangers, fietsers, skeelers, steps. Die zondag vormt nog meer dan anders de ideale gelegenheid om de hoofdstad te verkennen.

Vous avez dit fête?

Waar is dat feestje?

donderdag, 08 september 2022 by

Allemaal hebben we soms iets te vieren. Allemaal willen we dat wel eens anders dan anders doen. En allemaal willen we daarbij graag schitteren.

Work@VIAGE

[email protected]

maandag, 29 augustus 2022 by

Op weinig plekken vind je zoveel carrièremogelijkheden als bij VIAGE. Werken bij VIAGE is een echte opportuniteit!

Niveau supérieur

Level up

donderdag, 25 augustus 2022 by

Level up! Games en levels gaan hand in hand. Misschien niet altijd in de zin van een hoger speelniveau, dan wel als de gradatie van de inzet.

Let's barbecue!

Let’s barbecue!

maandag, 22 augustus 2022 by

Dit jaar beleven we de prachtigste, zonnige zomer in lange tijd. Nodig je beste vrienden uit, leg wat lekkers op je grill en maak er een leuke foto van. En wie weet, val jij dan bij ons in de prijzen!

Katers en hanen

Katers en hanen

vrijdag, 05 augustus 2022 by

It’s always 5pm somewhere …

Be loyal, be royal

Be Loyal, be royal

donderdag, 21 juli 2022 by

Bij VIAGE leggen we onze klanten graag in de watten. Terwijl heel Brussel op 21 juli feest viert ter gelegenheid van de Nationale feestdag, vieren wij in de koele ruimtes van ons etablissement onze klanten.

Living like God in France

Leven als god in Frankrijk

donderdag, 14 juli 2022 by

Op mooie zomerdagen mag het wat meer zijn. Het is te zeggen, meer van het goede. Het gezegde ‘leven als god in Frankrijk’ past hier wonderwel bij. Vooral nu het ook nog eens de Franse nationale feestdag is.

Culture Club

Culture Club

donderdag, 30 juni 2022 by

Bij VIAGE beleef je cultuur op ‘jouw’ moment, wanneer het jou het beste past. VIAGE staat meer dan ooit ook synoniem voor ‘culture club’.

TOP