FORGOT YOUR DETAILS?

Christmas Viage Wonderland

Viage Wonderland: 5 X feest met het eindejaar in zicht

Het aftellen kan beginnen nu VIAGE zich heeft omgetoverd in Viage Wonderland

 Het eindejaar wordt nu al feestelijk ingezet bij VIAGE met Viage Wonderland: 5 unieke avonden met artiesten, shows en top entertainment. Dit alles in een van de mooiste locaties van Brussel: VIAGE. Bovendien zijn er tal van cadeaus te winnen voor onder de kerstboom…een geslaagde kerst verzekerd!

5 vrijdagen, 5 thema avonden, 5 unieke soirees

De dagen korten, de thermometer draait dol. Mogelijks met een witte laag sneeuw, schitteren de straten dankzij talrijke decoraties. Met de eindejaarsfeesten in zicht, raakt ook Brussel in feestelijke stemming.
VIAGE kan niet wachten tot het zover is en geeft nu vrijdag 24 november, in samenwerking met Winterpret Brussel, het startschot van ‘VIAGE Wonderland’, vijf thema avonden waar u zich lekker kan opwarmen in een schitterend decor.

Elke vrijdag, van 21u30 tot 02u00, heet VIAGE u welkom voor een avond vol verrassingen. Nu eens glitters, dan weer rock, elke vrijdag een verschillend, maar telkens feestelijk thema!

  • Vrijdag 24/11 : Crooner & Burlesque ;
  • Vrijdag 01/12 : Elvis & Vegas Showgirls ;
  • Vrijdag 08/12 : Champagne & Rock’n Roll ;
  • Vrijdag 15/12 : Swingin’ Christmas ;
  • Vrijdag 22/12 : Cloclo & Disco.

Met live bands, entertainment, DJ’s en een immense Kerst Give-away, toont VIAGE nogmaals hoe een echt feestje te organiseren.

Even opwarmen met een lekker warme hap ?

Viage Wonderland is eveneens dé locatie om zich op te warmen na het rond snuisteren op één van de mooiste kerstmarkten van Europa: Winterpret Brussel. Een gezellig (warm) samenzijn in een bijzonder universum, met een speciaal aangepast decor maakt van VIAGE de place to be om het eindejaar feestelijk in te zetten.

Voor de lekkerbekken onder u, is er het kerstmenu met 3 gangen aan 29,00€ ! De manier bij uitstek om nog even na te genieten, tijdens een heerlijk, feestelijke maaltijd. Menu beschikbaar vanaf 24/11 tot 25/12, telkens van 18u00 tot 02u30.

De kerstman is langs geweest bij VIAGE

En hij heeft in elke kerstbal aan de gigantische kerstboom een cadeau verstopt dat u kan winnen. Cadeaus die u nadien kunt gebruiken voor onder de eigen kerstboom. Om deel te nemen aan de wedstrijd, hoeft u enkel en alleen een formulier in te vullen bij de ingang en uw kans wagen om één van de vele prijzen zoals een televisie Philips OLED, een smartphone LG Q6 Platinum of een XBOX ONE S, … te winnen.

Hoe vaker u langskomt, hoe meer kans u maakt om te winnen! U kan reeds deelnemen aan de wedstrijd vanaf 24/11. De eerste winnaars worden bekend gemaakt op 1 december vanaf 22u. De volgende winnaars op vrijdag 8/12, 15/12 en 22/12. De winnaar moet aanwezig zijn om zijn/haar prijs in ontvangst te nemen.

TOP